Cautare

7492 de rezultate pentru "martis biatrice avocat specializat in drept penal" (3.55 secunde)
Nepasarea autoritatilor romane fata de demersurile facute de societatea civila pentru oprirea procedurilor de adoptare a celor patru coduri - penal, civil, de procedura penala si civila - a determinat ieri cele 26 de organizatii neguvernamentale care formeaza Coalitia "Opriti codurile" sa faca un nou pas:
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Sase societati s-au inscris in cursa pentru contractul de salubrizare al orasului Otopeni. ... Societatile au, fiecare, un istoric in afacerile cu gunoi ce va fi analizat in cadrul selectiei finale a ofertelor.
Cozmin Gusa a cerut ieri premierului Calin Popescu Tariceanu sa-l demita de urgenta pe ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, in caz contrar, el considerandu-l pe Tariceanu cel mai mare aliat al lui Basescu.
Campania electorala care e pe cale sa inceapa si oficial, pentru ca neoficial dureaza de 4 ani, va fi probabil cea mai violenta campanie la care am asistat in ultimii 23 de ani.
primarul!", pe care o puteti citi in continuare. ... Dincolo de caracterul ironic, zicerea respectiva desemneaza, cel putin in zilele noastre, o realitate.
Puteti citi in continuare acest text. Pe Facebook circula intens texte ale asa-zisilor tineri frumosi si inteligenti care se revolta ca batranii ies in strada pentru diverse cauze.
Despre luxul teoretic in Justitie si nu numai. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
"Un presedinte iresponsabil mai da o lovitura statului de drept" Dictionarul juridic spune ca notiunea statului de drept este, in general, utilizata pentru a sublinia diferentele existente intre regimurile democratice si regimurile autoritare (dictatoriale).
Daca in editia de ieri a ziarului nostru prezentam programele cu termene de depunere a proiectelor pentru luna august care pot fi accesate de societatile comerciale si ONG-uri, acum analizam sursele de finantare pentru autoritatile publice si reprezentantii universitatilor.
in perioada 1999-2000, sotii Mircea si Liliana Maior din Tasnad au beneficiat de patru restituiri ilegale de TVA, in valoare totala de 412 milioane lei, aprobate de catre DGFP Satu Mare.
Este prima iesire publica a lui Dragnea de la aprobarea OUG pentru modificarea Codului Penal. ... - In aceasta luna de guvernare, guvernul a exercitat puterea legitim, in spiritul si in litera Constitutiei.
reforma justitiei, ca serviciu public in orice stat de drept si modern , raportul CE si perspectiva accesului Romaniei la spatiul Schengen si problemele politicienilor aflati pe circuitul justitiei, inclusiv colegi precum Nastase si Mitrea sau altii colegi de la Senat.
Liderii grupurilor parlamentare ale PNL, deputatul Calin Popescu-Tariceanu si senatorul Puiu Hasotti, i-au adresat premierului Boc o scrisoare in care ii solicita acestuia ca guvernul sa nu-si asume raspunderea pe Coduri, sustinand ca nu exista un termen- limita fixat de Comisia Europeana.
Victor Ponta cere ca presedintele Klaus Johannis sa fie cercetat de DNA pentru infractiunea de conflict de interese prin nominalizarea unui bun prieten ca ambasador, si pentru fals si uz de fals in vederea obtinerii unei case in Sibiu dcnews.ro:
Reproducem in continuare alte extrase din pagina de Facebook a lui DON PEDRO, care ne ajuta sa intelegem substratul bataliei de pe frontul romano-roman:
Devin de neinteles daca se manifesta in interiorul aceluiasi partid sau intr-o alianta. ... Ca sa nu mai vorbim ca astfel de ofensive distrugatoare pot fi catalogate drept tradare, act care se pedepseste fie moral, fie penal, precum tradarea de tara.
Deputatul independent Nati Meir le-a trimis, miercuri, cate o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, Bogdan Olteanu si Nicolae Vacaroiu, carora le cere sa puna in discutia Birourilor Permanente "desemnarea unei Comisii de cercetare parlamentara de ancheta pentru redeschiderea dosarelor lui Omar Hayssam si Mohamad Munaf, implicati in rapirea celor trei ziaristi in Irak".
in justitie. ... Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat, saptamana trecuta, legea privind accelerarea proceselor in justitie. ... In acelasi timp, legea va permite degrevarea tribunalelor si judecatoriilor si, pe aceasta cale, va crea conditiile scurtarii termenelor de judecata."
Asimilate in cadrul profesiilor liberale, avocatura si notariatul aduc profituri frumoase pentru cine le practica. ... In judetul Dolj exista circa 550 de avocati, dupa cum ne-a precizat presedintele Baroului Dolj, Anton Plesea.
google-analytics.com